Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Φίλες, Φίλοι, 

Μέλη του  ΣΥνδέσμου Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων!

     Το τελευταίο διάστημα, και ιδιαίτερα από τον Ιούνιο και μετά, παρατηρήθηκε προσπάθεια χειραγώγησης της ελεύθερης βούλησής σας από πρόσωπα, τα οποία ανήκαν στο Σύνδεσμο και με απόλυτα δημοκρατικές, σύννομες και σύμφωνες με το Καταστατικό του ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ. διαδικασίες ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ, επειδή υπέπεσαν σε σοβαρά παραπτώματα. Οι ίδιοι άνθρωποι, αντί να προτιμήσουν την αξιοπρεπή σιωπή, επέλεξαν το δρόμο της επίθεσης, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα καινούριο όργανο έκφρασης της βούλησης των στρατιωτικών με το χαρακτηριστικό τίτλο «Σύνδεσμος Υποστήριξης Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων», παραφράζοντας, δηλαδή, την επωνυμία του Συνδέσμου και σφετεριζόμενοι τα πάντα! Από εσάς τους ίδιους, ως Μέλη, το λογότυπο, την ιστοσελίδα, τα βιβλία, τη δημοσιότητα, τα ΠΑΝΤΑ!!!

        Αποσκοπούν η προσπάθειά τους αυτή να ευδοκιμήσει υπό την απειλή δικαστικής απόφασης του Εφετείου, που διαλύει το ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ., η οποία ουδέποτε επεδόθη στο Σύνδεσμο!

Είναι γεγονός πως κάποιοι έχουν μάθει στα εύκολα. Η αντιδεοντολογικά υπερβολικά στενή συνεργασία τους με δικηγορικά γραφεία, δημοσιογράφους και συγκεκριμένο πολιτικό χώρο τους δίνει τη δυνατότητα να ελίσσονται κατά το δοκούν και να εκμεταλλεύονται τα πάντα με αποκλειστικό σκοπό να εξυπηρετούν τις προσωπικές στρατηγικές τους. 

           Αυτή η κατάσταση ΣΗΜΕΡΑ σταματά. Είναι αδιανόητο, στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης, να παρατηρούνται φαινόμενα, τα οποία παραβιάζουν κάθε έννοια δημοκρατίας και νομιμότητας. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αυτή η δράση που το ΝΟΜΙΜΟ ΔΣ αναλαμβάνει, θα δυσκολέψει τις βλέψεις του έκπτωτου Προέδρου, ο οποίος υποπίπτει  σε σωρεία ολισθημάτων. Αλλά κάποτε αυτό ΕΠΡΕΠΕ να σταματήσει! Κι επειδή το ποτήρι ξεχείλισε, η ώρα έφτασε!

          Καλούμε τα μέλη του ΣΥΣΜΕΔ να σταθούν στο πλευρό μας. Αποφασίσαμε το δύσκολο δρόμο της διαφάνειας, έξω και μακριά από κάθε διαπλοκή. Δεσμευόμαστε πως με την αποκατάσταση της ιστοσελίδας μας θα αναρτώνται όλες οι κινήσεις του Συνδέσμου, με πλήρη λεπτομέρεια.

            Η περίοδος «της ενός ανδρός αρχής» τελείωσε. Η εποχή μας απαιτεί συλλογικότητες και συμμετοχή. Όχι ανθρώπους, που χάριν των προσωπικών σκοπιμοτήτων τους, είναι ικανοί να εγκαταλείψουν το σκάφος και να επιβιβαστούν σε άλλο. 

Ο αγώνας ξέρουμε πως είναι μακρύς και δύσκολος.  Όμως, είμαστε και θα είμαστε “ΜΑΖΙ”.  Και αυτό μετρά πάνω από όλα! 


                                              Αθήνα 3 Δεκεμβρίου 2010

  Ο  Πρόεδρος                                              Το   Διοικητικό  Συμβούλιο
                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου